Muistola -89 voittoon Kari Tourosen muistoturnauksessa

Tapaninpäivän lentopalloturnauksessa Vexve Areenalla annettiin kinkulle kyytiä, kun perinteinen Kari Tourosen muistoturnaus päästiin taas pelaamaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Turnaukseen oli ilmoittautunut kuusi kovatasoista joukkuetta. Pitkä tauko turnauksesta ei näkynyt kentällä vaan jokainen pallo pelattiin taidokkaasti ja voimia säästämättä loppuun asti.

Turnauksen voittoon pelasi Muistola -89 -joukkue, hopealle sijoittui HUPS! ja pronssille Lumiukot. Neljänneksi pelasi Pub Myllytuvan joukkue tasapisteissä VaLePan A/B -junnujen kanssa. Valtapallo sijoittui kuudenneksi. 

Turnauksessa ottelut pelattiin kahden erän peleinä, kukin erä 25 pisteeseen. Kaikkiaan turnauksessa pelattiin seitsemän kierrosta ja kukin joukkue pääsi pelaamaan viisi ottelua. Turnauksen tuotolla tuettiin JunnuValepan toimintaa.