Kaikkein tärkeintä

Arvoisat nuoret urheilijat, valmentajat, taustajoukot ja finaaliturnauksen katsojat,

Tänä viikonloppuna täällä Sastamalassa on koolla ikäluokan parhaat lentopalloilijat. Monella on unelmana tulla huippupelaajaksi jopa maajoukkueessa tai ammattilaisena ulkomailla. Pitäkää kiinni unelmista ja tavoitelkaa niitä kohti. Aivan varmasti teidän joukossanne on tulevaisuuden huippupelaajia.

Olen saanut kokea kahden huippupelaajan isänä lentopallomenestystä. Olen huomannut, että menestys on todella hienoa, muttei kuitenkaan tärkeintä. Tärkeintä on, että nuoresta kasvaa tervepäinen aikuinen. Lentopallo joukkuepelinä antaa loistavan kasvualustan tulevaan elämään. Tässä kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet lentopallomenestyksestä huolimatta.

VaLePan puolesta toivotan kaikille onnistunutta lentopalloviikonloppua. Nauttikaa joka hetkestä!

Mauri Esko
VaLePa