Tervetuloa Lentopallokaupunkiin Sastamalaan

Koko kisaorganisaatiomme puolesta, toivotan kaikki joukkueet, kannustajat ja katsojat, lämpimästi tervetulleeksi B-poikien SM-kisoihin Sastamalaan!

12 Suomen parasta joukkuetta kokoontuu yhteiseen lentopallotapahtumaan kolmelle eri koululle ja luvassa on ikäluokan Suomen parasta lentopalloa. Näissä karkeloissa kannattaa pysyä mukana loppuun asti, sillä lauantaina alkavat pelit huipentuvat sunnuntaina Vexvellä pelattaviin finaaleihin, joissa mitalien värit ratkaistaan kaudelle 2022-2023. 

Kisojen järjestäminen on ollut valtava ponnistus nopeassa ajassa ja haluan välittää kiitokset kaikille teille, jotka olette olleet mahdollistamassa upean tapahtuman tuomista paikkakunnallemme. 

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme, joita ilman tapahtuman järjestäminen ei taloudellisesti olisi ollut mahdollista. 

Ja tietysti suurin kiitos meidän upealle talkooväelle joka pyyteettömästi on käyttänyt oman vapaa-aikansa tapahtuman mahdollistamiseen! Ilman näitä ihmisiä, ei ole tällaisia tapahtumia. 

Ilman meidän vapaaehtoistoimijoita ei onnistuisi joukkueiden harjoittelu, pelaaminen ja liikunnan ilo! Muistakaamme pitää yhdessä huoli, että nämä henkilöt saavat kiitokset jotka heille ansaitusti kuuluu. 

Kiitos JunnuValepan hallitus, joukkueenjohtajat, valmentajat, apuvalmentajat, rahastonhoitajat, kanttiinin pitäjät, huoltajat, tilastohenkilöt, kirjurit, tuomarit, kentänrakentajat, kuuluttajat, musiikinsoittajat, kuljettajat, yhteistyökumppanit ja kaikki, jotka mahdollistatte lasten harrastamista. Olette kultaa!

Onnistuneita kisoja kaikille! Hymyillään kun tavataan!

EI OO MUA – ON VAAN ME! 

Miia Lähteenmäki
Turnausvastaava