Rantaperkiön Isku B-poikien Suomen mestari

Viikonlopun aikana käytiin onnistunut B-poikien finaaliturnaus Sastamalassa Vexve Areenalla, Vareliuksen ja Sylvään koululla.

Loppuottelussa olivat vastakkain Rantaperkiön Isku ja Oulunsalon Vasama. Katsomossa olleet reilu 200 katsojaa saivat nähdä tasokkaan ja tasaisen loppuottelun. Peli venyi kolmannessa erässä jatkopisteille, jossa Isku oli vahvempi 16-14.

Myös pronssiottelu Kempeleen Lentopallon ja Vaasan Kiiston välillä ratkesi vasta kolmannessa erässä eränumeroin 15-12.

VaLePa otteli huikean pelin pääsystä välierään pronssia voittanutta KempeLeä vastaan. Ottelu venyi kolmanteen erään ja pitkälle jatkopisteille. Muutama ottelupallokin oli, mutta lopulta kempeleläiset olivat vahvempia 24-22.

Ottelussa 7. sijasta VaLePa selätti Raision Loimun.

Loppuottelu

Isku – Osva 2-1 (2–1(25–15, 21–25, 16–14))

Pronssiottelu

KempeLe – Kiisto 2–1(25–16, 23–25, 15–12)

Sijat 7-8.

VaLePa – Loimu 2–1(25–19, 17–25, 15–11)

Allstars-pelaajat

B-poikien SM-finaaleiden Allstars-kokoonpanoon valittiin libero Noa Mikkonen, keskitorjuja Matti Köykkä, keskitorjuja Atte Leppälä, passari Matti Maijala, hakkuri Jesse Mäenpää, yleispelaaja Aleksi Hänninen sekä yleispelaaja Ville Vainio. Allstars-pelaajat oli valitsemassa ja palkitsemassa Lentopalloliiton poikien päävalmentaja Oskar Muurinen.

Teksti Mauri Esko
Kuva Markku Mäkinen