Töitä tarjolla lentopallon parissa

VaLePa ry on pirkanmaalainen 40-vuotias lentopalloseura. VaLePa tunnetaan edustusjoukkueen huippusuoritusten kautta koko Suomessa ja Euroopassakin. JunnuValepary eli VaLePan juniorit on yksi Suomen suurimpia lentopallojunioriseuroja, jonka lähes 300 junioria osallistuvat viikoittain seuran harjoituksiin ja peleihin. JunnuValepan tavoitteena on kehittyä, laajentua ja luoda uutta. Tavoittelemme kunnianhimoisesti kehitystä kaikilla mahdollisilla osa-alueilla juniorien ja perheiden parhaaksi yhteistyössä emoseura VaLePan kanssa.

JunnuValepaan haetaan uusia valmentajia  ja toimijoita. Haku on käynnissä 8.9 saakka. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti 🙂

JunnuValepassa on tulevalle kaudelle avoinna monia erilaisia tehtäviä ja useita paikkoja. Yksi henkilö pystyy hoitamaan myös useampaa tehtävää, joten toimenkuvat on muokattavissa hakijan motivaation ja aikataulujen mukaan.

Seuratyöntekijän palkkaamiseen sekä uusien ryhmien perustamiseen JunnuValepa on saanut opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratukea.

Paikkoja voit hakea täyttämällä alla olevan lomakkeen. Hakeminen on helppoa ja vastaaminen ei kestä kauan. 

Etsimme JunnuValepaan

  • Osa-aikainen seuratyöntekijä (n.20h)
  • Koululentis-kiertueen vetäjä
  • Iltapäiväkerhojen lentiskerhojen vetäjä
  • Lapsi-vanhempi lentiksen vetäjä
  • Harrastelentisryhmien vetäjä
  • Pienten junnujoukkueiden valmentaja/apuvalmentaja

Lisätietoja antaa junioripäällikkö Miia Lähteenmäki, p. +358 50 5506681, junnuvalepa@valepa.fi


Täytä hakemus heti!

    Olen kiinnostunut (voit valita useita vaihtoehtoja)