Lapsi-Vanhempi Lentis


Lapsi-Vanhempi Lentis -kerho kokoontuu tiistaisin klo 18:30–19.15 Muistolan koululla. Ryhmä aloittaa tiistaina 21.2. klo 18:30.
Ryhmä harjoittelee joka tiistai (poislukien hiihtolomaviikko 9) 2.5. saakka. Yhteensä harjoituskertoja ryhmälle tulee keväällä 10. Valmennuksesta vastaavat lentopallolinjalaiset opiskelijat, junioripäällikkö tukenaan.

Hinta 50 €, sisältää 10 ohjattua harjoituskertaa lapselle ja vanhemmalle sekä lapselle pelipaidan. Maksu sisältää myös seuran jäsenmaksun 15€ (lapsesta tulee seuran jäsen). Kerran voi käydä kokeilemassa ilman maksua.

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset

Miia Lähteenmäki
JunnuValepan junioripäällikkö
Puh 050 550 6681
junnuvalepa@valepa.fi

Mitä Lapsi-Vanhempi Lentiksessä tehdään?

JunnuValepan Lapsi-Vanhempi Lentiksessä lapset harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa lentopallotaitoja sekä yleisiä liikunnallisia perustaitoja pääasiassa erilaisten ratojen, leikkien ja pelien keinoin.

Samalla lapset oppivat tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. 

Vanhempia voi olla mukana lapsen tai lapsien kanssa yksi tai useampia.

Lapsen kiinnostuksen mukaan löytyy liikettä ja oppimista

Lapsi-Vanhempi Lentiksen tapahtuma on suunniteltu niin, että kaikilla lapsilla on koko ajan liikettä.

Yksi isoimpia hyötyjä vanhempien näkökulmasta on yhdessä tekeminen. Lapsi nauttii siitä, että voi näyttää osaamistaan ja oppimistaan vanhemmalle, ja samalla aikuinen saa myös kevyttä liikuntaa haluamallaan tavalla. Helpoimmillaan riittää lapsen mukana kävely, ja rankimmillaan saa vähän hikeäkin pintaan pelien ja leikkien tiimellyksessä.

Lapsi-Vanhempi Lentiksessä tutustumme pallon heittämiseen ja kiinniottamiseen, ryhmässä toimimiseen, lentopallotaitoja ratamuotoisen harjoittelun ja erilaisten liikunnallisten leikkien kautta. Kokeilemme myös lentopallon perustaitoja sitä mukaa, kun ne varsinkin ryhmän vanhimpia lapsia alkavat kiinnostamaan.

Käytössämme ovat lentopallon tavoin käyttäyvät, mutta pehmeät ja turvalliset Mikasan lasten lentopallot.

Kenelle toiminta on tarkoitettu?

Lapsi-Vanhempi Lentisryhmä on tarkoitettu lähtökohtaisesti 2-5-vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen.

Myös 1- ja 6-vuotiaat voivat osallistua halutessaan ryhmään.

Voit tulla mukaan yhden tai useamman lapsesi kanssa samanaikaisesti.