Lapsi-Vanhempi Lentis -kokeilukerta

Maksuton vanhempi-lapsi lentopallon kokeilukerta tiistaina 8.3.2022 klo 17:00-18:00 Vexve Areena Lohko 2.

Ilmoittaudu linkin kautta: https://valepa.myclub.fi/flow/events/3848915

Voitte maksutta ja sitoumuksetta tulla testaamaan toimintaa ilmoittautumalla tähän tapahtumaan.

Tee ilmoittautuminen lapsen tiedoilla.

Mukaan tarvitsee vain sisäliikuntavarustuksen, juomapullon ja paljaat jalat / sisäkengät. Treeneissä saa lainaksi käyttämämme lasten pehmeä lentopallon.

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli vakuutusturva on jokaisen hoidettava itse.

Lisätiedot myös JunnuValepan Lapsi-Vanhempi Lentis toiminnasta vastaavalta Jani Huoposelta puh 050 550 6681 tai junnuvalepa@valepa.fi


INFOA KOKEILUKERTAA VARTEN:

LAPSI-VANHEMPI LENTIS YLEISJUTUT

Tärkein ensiksi.

Tärkeintä harjoituksissa on, että lapsesi liikkuu ja tekee itselleen mielekkäitä juttuja. Siksi koko ajan toisessa päässä salia tarjolla rata, jossa lapsen kanssa voi tehdä juttuja ja kaikki toisessa päässä tehtävät yhteiset harjoitteet ovat vapaaehtoisia.

Eli ei tarvitse tuntea minkäänlaista nolostusta, yms., jos oma lapsi ei kaikista ohjatuista osioista välitä tai vaikkei mistään niistä olisi innostunut, vaan tykkää touhuta itse radalla.

MITÄ TARVITAAN HARJOITUKSIIN MUKAAN?

Tässä käytännön juttuja treenejämme koskien:
 

1 ) Treenipaikkamme osoite on Ratakatu 5.

Karttalinkki: https://goo.gl/maps/FoDsPPo6qjbSJyuK6

Liikuntasali sijaitsee koulurakennuksen yhteydessä. Voit saapua joko Vexve Areenan pääovista ja saapua suoraan oikealle liikuntasaliin tai ajaa rakennuksen taakse, josta löytyy ovi pukukoppi käytävälle, josta pääset suoraan pukukoppiin. Nimettyjä pukukoppeja ei ole.

Naisten pukuhuone on merkitty selkeästi.

Pääovi on aina auki, mikäli saavut hyvissä ajoin. Pukukoppi-käytävän ovi on auki n. 16:50.

Ulkokengät tulee riisua heti sisäänkäynnin jälkeen, koska muuten rapa kulkeutuu pukuhuoneeseen ja saliin.

Me valmentajat vastaamme salin siisteydestä ja yhdetkin kurakengät joko pukuhuoneeseen tai saliin vietynä aiheuttavat pahimmillaan aikamoisen siivousurakan treenien loputtua.

Samoin esimerkiksi eväitä syötäessä tulee korjata kaikki siitä aiheutuvat roskat, yms. pukuhuoneen roskikseen.

Sali on tyhjänä ennen vuoromme alkua ja sinne voi mennä heti touhuamaan, kun saapuu paikalle. Muutenkin yleensä treenin alkuun noin 5 minuuttia on yleistä ”energianpurkua” ennen kuin aloitamme yhteisellä aloituspiirillä.

2 ) Mukaan tarvitset lapselle normaalin sisäliikuntavarustuksen ja jonkinlaisen juomapullon. Voi olla joko sisäkengillä tai paljain jaloin sekä lapsi että vanhempi. Sukkia ei kannata käyttää, koska ne ovat liukkaat muovimatolla.

Valmentajilta saat pehmopallon treenien alussa salissa lainaksi lapselle ja se palautetaan harjoituksen jälkeen pallosäkkiin.

Lisäksi laitamme maalarinteipillä nimilaput rintaan lapsille, jotta treeneissä helpompi kommunikoida. Voit tehdä tämän jo ennakkoon kun saavut paikalle. Vähän aikaa kun antaa nimen teipissä kuivua, niin ei sottaa sormia tai vaatteita.

3 ) Muista tarkistaa vakuutusturva, sillä seuran puolelta osallistujia ei ole vakuutettu.

4 ) Mikäli innostutte toiminnasta, niin aloitamme säännöllisesti tiistaisin pitää lapsi-vanhempi lentiskerhoa Vexve Areenalla klo 17:00-18:00. Keräämme halukkaiden yhteystiedot ensimmäisellä kerralla.


Huom!

Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.

Ryhmässämme voi käydä loppukevään toukokuun 31.5. saakka kausimaksulla 50 euroa (sis. 12 kerhoa), lisäksi myös 5 kerran kortilla 30e, joka voimassa kevätkauden.

Eli jos haluaisi osallistua vanhempi-lapsi lentikseen, muttei syystä tai toisesta joka kerralla, niin tämä 5 kerran kortti voi olla hyvä vaihtoehto.

Vain lapsesta menee maksu eli hänestä tulee samalla seuramme jäsen.

Molempiin edellä mainittuihin maksutapoihin sisältyy myös seuran jäsenmaksu 15 euroa.

Maksumme voi halutessaan maksaa myös erissä ilman lisäkuluja. Helpoiten maksun saat maksettua JunnuValepan MobilePay numeroon: 11041.

Kauttamme saatte alennuksen Neon Sportille, josta voitte käydä ostamassa pehmeän lentopallon omaksi.
 

Jos mitä tahansa kysymyksiä tai kommentteja, niin ole yhteydessä.
 

Lentisterveisin,

Jani Huoponen
JunnuValepa junioripäällikkö, Lapsi-Vanhempi Lentis -vastaava
Puh 050 550 6681
junnuvalepa@valepa.fi