Hippo Lentiskoulu alkaa!

Nyt etsitään uusia harrastajia mukaan toimintaan!

Syksyterveisin JunnuValepasta!

Laitoimme pystyyn yhteistyössä OP Sastamalan ja Valepan Mestaruusliiga-pelaajien kanssa Hippo Lentiskoulun, jolla saataisiin harrastuksista pudonneita lapsia takaisin liikunnan pariin. Lentiskoulu on matalan kynnyksen toimintaa, jossa läsnä on innostava ja motivoiva ilmapiiri Suomen parhaiden lentopallopelaajien kanssa.

Lähes jokaiseen Lentiskouluun saadaan mukaan 1-3 Mestaruusliiga-pelaajaa, keiden kanssa hetken voi ikuistaa harjoituksen jälkeen selfien muodossa. Otamme myös joka kerta ryhmäkuvan pelaajien kanssa, joita saa jakaa mielellään omissa sosiaalisissa medioissanne.

Aloitamme ensi viikon tiistaina 5.10. Hippo Lentiskoulun klo 17:00-18:00.

Tulemme ottamaan jokaisen harjoituksen jälkeen ryhmäkuvan pelaajien kanssa, joka julkaistaan JunnuValepan Facebookissa, josta pystyt sen helposti lataamaan itsellesi ja jakamaan eteenpäin. Harjoituksen jälkeen on mahdollista ottaa muistoksi selfie Mestaruusliiga-pelaajan kanssa.

Lentiskoulu on ensisijaisesti tarkoitettu uusille harrastajille, mutta lentiksen juuri aloittaneet, jotka ovat jo joukkueen kausimaksun maksaneet pääsevät veloituksetta mukaan. Näin saadaan yksi tekniikkaharjoitus lisää viikkoon.

Vastuuohjaajina toimivat junioripäällikkö Jani Huoponen, seuramme uudet valmentaja-akatemialaiset ja Mestaruusliiga-pelaajat vuorollaan.

Mainosta saa mielellään jakaa eteenpäin omissa kanavissanne, jotta saadaan lapsille tarjottua uusi harrastus poikkeuksellisten aikojen jälkeen!

Kausi 5.10.2021-1.3.2022

Hinta: 50€ / kausi

Harjoitukset tiistaisin, pois lukien kerrat:

12.10. Valepan Mestarien liigan valmistelut

(19.10. Valepan jatkopelit Mestarien liigassa?)

(7.12. Valepan jatkopelit Mestarien liigassa?)

28.12. JOULULOMA

4.1. PERHEPELI: Valepa vs. Raision Loimu

Jos herää kysymyksiä niin otathan yhteyttä:
sähköposti: junnuvalepa@valepa.fi
puhelin: 050 550 6681