Tähtiseura

VaLePa tunnetaan edustusjoukkueen huippusuoritusten kautta koko Suomessa ja Euroopassakin. Vuosia emoseura VaLePan jaostona toiminut JunnuValepa siirtyi omaksi yhdistykseksi heinäkuussa 2021.

JunnuValepan tärkeimpänä toiminta-ajatuksena on tarjota eri-ikäisille junioreille mahdollisuus harrastaa lentopalloa jokaiselle itselleen sopivalla tasolla. Mukana on useita harrastustoimintaan ja kilpaurheiluun tähtääviä ryhmiä.

JunnuValepan tavoitteena on kehittyä, laajentua ja luoda uutta. Tavoittelemme kunnianhimoisesti kehitystä kaikilla mahdollisilla osa-alueilla juniorien ja perheiden parhaaksi yhteistyössä emoseura VaLePan kanssa.

JunnuValepa on Olympiakomitean auditoima Tähtiseura. Olympiakomitea ja lajiliitto myöntävät tähtimerkin tunnuksena urheiluseuralle, jonka toiminta täyttää valtakunnalliset laatutekijät.

Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tämän laajemman tuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti. 

Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi.

Tähtiseura-tunnus Lentopallo