M2: Sarjapisteitä tarjolla Sylväällä

Sunnuntaina vastassa toinen Pirkanmaan lentopalloilun isoista kasvattajaseuroista. Uudistuneen Lempo Volleyn toiminnassa joukkueita löytyy ihan pienimmistä lentopalloilijoista naisten ja miesten 1-sarjajoukkueisiin.

Lempo Volleyn M2 joukkue koostuu meidän joukkueen tapaan A-ikäisistä pelaajista.

– Miesten 2-sarja on nuorille pelaajille erinomainen paikka opetella voittamaan. Kovat pelit kasvattavat joukkuetta ja pelaajia taistelemaan pisteistä täysin eri tavalla kuin pelata vain oman ikäisten sarjoissa. Aikuisten sarjoissa monesti kokeneet pelaajat tietävät nuorten metkut ja osaavat lukea peliä paremmin. Se on samalla palvelus meidän nuorille, kun hyökkäyksissä täytyy olla monipuolisuutta paljon enemmän, kuin pelkkiä kovia lyöntejä, pohtii päävalmentaja Jani Huoponen.

Tule katsomaan ja kannustamaan Valepa voittoon!

Su 7.11. Valepa vs. Lempo Volley

klo 15:00 Sylvää

Vapaa pääsy. Kahvio löytyy.