Vammalan lukion joukkueelle pronssia Koululiikuntaliiton finaaliturnauksesta

Vammalan lukion joukkue pelasi pronssia tiistaina Vexve Areenalla järjestetyssä Koululiikuntaliiton valtakunnallisessa finaaliturnauksessa. Vammalan lukion joukkueessa pelasi pääasiassa lentopallolinjan opiskelijoita. Joukkuetta ja lentopallolinjaa valmentaa Saara Esko. Lentopallolinjan opiskelijat pelaavat alueen seuroissa juniorisarjoissa sekä aikuisten 1- ja 2- sarjoissa.

Sastamalassa pelattiin lukioikäisten poikien finaaliturnaus, mutta useampi joukkue – Vammalan lukio mukaan lukien – osallistui peleihin sekajoukkuein. Turnauksessa pelasivat kotijoukkueen lisäksi Mäkelänrinteen lukio Helsingistä, Kauhavan lukio sekä Schildin lukio Jyväskylästä.

Turnauksessa joukkueet pelasivat ensin 2-eräiset pelit toisiaan vastaan. Kovatasoisissa peleissä Vammalan lukion joukkue pelasi ensin tasan Kauhavaa vastaan, mutta mutta joutui taipumaan jyväskyläläisille 2-0. Mäkelänrinteen kanssa Vammalan joukkue taisteli hienosti tasapeliin.

Pronssipelissä Vammalan lukio otti ohjat käsiinsä ja käänsi tuloksen 2-0 voitoksi. Finaalipelissä Mäkelänrinteen lukion joukkue korjasi turnausvoiton Kauhavan sijoittuessa hopealle.

Katso lisää kuvia finaalin tunnelmista JunnuValepan Facebookista