Hae opiskelemaan Lentopallolinjalle Sastamalaan

Yhteishaku linjalle alkaa 21.2. ja jatkuu 21.3.2023 asti.

Lentopallolinjalla yhdistät korkealaatuisen lukiokoulutuksen tai ammatillisen koulutuksen ja kehittymisen lentopalloilijana.

Lentopallolinjan opiskelijat harjoittelevat tavoitteellisesti kahtena aamuna viikossa VaLePan kotihallissa Vexve areenalla. Laadukkaat aamutreenit luovat edellytykset kehittyä urheilijana seuraavalle tasolle.

Lentopallolinjan opiskelijat pelaavat alueen seurojen joukkueissa sekä nuorten että aikuisten sarjoissa. Lentopallolinjan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa JunnuValepa. Linjalla urheillaan Saara Eskon tarkassa, mutta lempeässä valmennuksessa.

Jokaiselle Lentopallolinjan opiskelijalle tehdään opintojen alussa henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon urheilun vaatima aika. Linjan opiskelija voi saada 20 opintopistettä tavoitteellisesta harjoittelusta.

Suuri osa linjan opiskelijoista tekee opinnot 3,5 tai 4 vuodessa, mutta myös kolmen vuoden opinto-ohjelma on mahdollinen. Linjalle voidaan valita vuosittain 20 opiskelijaa.

Sastamalassa opiskelijan arki on tehty helpoksi. Etäisyydet koulun ja liikuntahallien välillä ovat lyhyet ja tiiviiseen lentopalloyhteisöön on helppo tulla mukaan.

Lue lisää Sastamalan Lentopallolinjasta JunnuValepan nettisivuilta