JunnuValepa järjestäytyi ja tähtää tuorein kasvoin uuteen kauteen

JunnuValepa
Tiedote 22.4.2020

JunnuValepan kevätkokous pidettiin 20.4. Kokouksessa valittiin VaLePa ry:n juniorijaostoon puheenjohtaja ja jäsenet. Uutena puheenjohtaja aloitti Veli Ollila, joka on toiminut vuodesta 2015 VaLePa ry:n hallituksen jäsenenä. Jaoston muut jäsenet ovat Jenni Malmström, Kristiina Rainio, Tia Palomäki, Saara Esko, Triin Innanmaa, Antti Vihakas, Aki Söderlund, Mikko Rapeli, Jaakko Pirttikoski ja Hanna Vuorinen. Uusi puheenjohtaja totesi kokouksen jälkeen seuraavaa: ”Kokouksessa vallitsi oikein positiivinen ja innostunut henki. Tavoittelemme kunnianhimoisesti kehitystä kaikilla mahdollisilla osa-alueilla juniorien, perheiden ja kotipaikkakunnan parhaaksi yhteistyössä emoseura VaLePa ry:n kanssa.” 

Kokouksessa vahvistettiin JunnuValepan uusi rahoitusmalli. Rahoitusmallin mukaisesti JunnuValepa palkkaa oman junioripäällikön. JunnuValepa on junioripäällikön työnantaja ja vastaa junioripäällikön tavoitteiden asettamisesta ja niiden toteutumisen valvonnasta. Paikka tulee avoimeen hakuun kevään aikana.

JunnuValepa on jo käynnistänyt valmistelut tulevan kauden joukkueiden ja kesäharjoittelun järjestämiseksi. Kaikille nykyisille ja tuleville lentopallojunioreille tullaan tänäkin vuonna järjestämään oma paikka joukkueesta. JunnuValepa toivottaa kaikki lajista kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuistoimijat tervetulleiksi mukaan toimintaan. Tavoitteena on tulevallakin kaudella järjestää harrastusmahdollisuus 300 lentopalloilijalle ja jatkaa siten maan suurimpana lentopalloseurana.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie, VaLePa ry, puh. 040 531 4595
puheenjohtaja Veli Ollila, JunnuValepa, puh. 050 305 5075