Tähtiseura

VaLePa ry tunnetaan edustusjoukkueen huippusuoritusten kautta koko Suomessa ja Euroopassakin. JunnuValepa eli VaLePan juniorijaosto on Suomen suurin lentopallojunioriseura, jonka yli 300 tyttöä ja poikaa osallistuvat viikoittain seuran harjoituksiin ja peleihin. JunnuValepan tavoitteena on kehittyä, laajentua ja luoda uutta. Tavoittelemme kunnianhimoisesti kehitystä kaikilla mahdollisilla osa-alueilla juniorien ja perheiden parhaaksi yhteistyössä emoseura VaLePan kanssa.

JunnuValepa on Olympiakomitean auditoima Tähtiseura. Olympiakomitea ja lajiliitto myöntävät tähtimerkin tunnuksena urheiluseuralle, jonka toiminta täyttää valtakunnalliset laatutekijät.

 Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tämän laajemman tuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti. 

Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi.

Tähtiseura-tunnus Lentopallo