Sinä 15-17-vuotias nuori, tule OP-kesäduuniin JunnuValepalle!

VaLePa ry on pirkanmaalainen 40-vuotias lentopalloseura. VaLePa tunnetaan edustusjoukkueen huippusuoritusten kautta koko Suomessa ja Euroopassakin. JunnuValepa ry eli VaLePan juniorit on yksi Suomen suurimpia lentopallojunioriseuroja, jonka lähes 200 junioria osallistuvat viikoittain seuran harjoituksiin ja peleihin. JunnuValepan tavoitteena on kehittyä, laajentua ja luoda uutta. Tavoittelemme kunnianhimoisesti kehitystä kaikilla mahdollisilla osa-alueilla juniorien ja perheiden parhaaksi yhteistyössä emoseura VaLePan kanssa.

JunnuValepassa on kesälle tarjolla työtä kesäharjoittelun ja leirien tai esim. myyntityön ja muiden seuratehtävien parissa, hieman riippuen myös hakijoiden osaamisesta ja kiinnostuksen kohteista. Työtehtäviä pyritään räätälöimään tilanteen mukaan.

Haluamme olla tarjoamassa positiivisia ensimmäisiä työkokemuksia ja samalla perehdyttää nuoria seuratoiminnan monimuotoisuuteen. Työ ajoittuu kesä- ja elokuulle erillisen sopimuksen mukaan koulujen loma-ajan puitteissa. Työn kokonaiskesto on maksimissaan 60 tuntia.

Hae viimeistään 31.3.2024. Haku on auki nyt!

Jätä hakemuksesi sähköpostitse: junnuvalepa@valepa.fi

Vapaamuotoisessa hakemuksessasi sinun kannattaa kertoa :

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • miksi juuri sinut tulisi valita
  • millaista kesätyötä tekisit mieluiten ja millaisia taitoja sinulla on
  • Oletko käytettävissä koko kesän vai onko siellä jo muita sovittuja menoja
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • mahdollinen aiempi työkokemus ja työnantajat

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa yhdistys työllistää nuoren ja OP maksaa yhdistykselle nuoren 2 viikon palkan. Olemme mukana OP Satapirkan kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää kampanjasta: https://www.op.fi/kesaduuniopnpiikkiin

#KesäduuniOPnpiikkiin
#OPSatapirkka
#junnuvalepa