B-poikien SM-finaalit Sastamalassa 15.-16.4.

Kuva Sanna Vieras.
Kuva Sanna Vieras.

Lentopallossa työn hedelmiä päästään keräilemään B-ikäisten finaaliturnauksissa, kun sekä tytöt että pojat pelasivat itsensä finaaliin. Hieno saavutus molemmilta joukkueilta!

Sen lisäksi JunnuValepa haki ja sai järjestettäväksi B-ikäisten poikien lopputurnauksen. Se tarkoittaa, että Sastamalan valloittaa lentopallohuuma, kun 12 poikajoukkuetta ja heidän kannattajajoukkonsa valtaa kylänraitit. Sastamalaan voidaan odottaa useita satoja ulkopaikkakuntalaisia kävijöitä. Luvassa on huippuluokan tapahtuma jollaista ei ole nähnyt Sastamalassa sitten kultaisen 80-luvun.

Otteluita pelataan lauantaina ja sunnuntaina 15.-16.4. Vareliuksella, Sylväällä ja Vexve-Areenalla, jossa pelataan sunnuntaina turnauksen finaali.

JunnuValepa toivottaa kaikki tervetulleeksi katsomaan huippulentopalloa ja tietysti seitsemänneksi kenttäpelaajaksi omalle kotijoukkueelle!

Myös kisojen tukijoita tarvitaan! Jos haluat tukea tapahtuman onnistumista ja saada yrityksellesi positiivista näkyvyyttä katsothan lisätietoja junnuvalepan kotisivuilla.