Tuomme uuden tavan innostua lentiksestä!

Lentiksen aloittavien tutustumisvuoro kasvoi Hippo Lentiskouluksi, jossa keskitymme innostavaan ja motivoivaan tapaan aloittaa uusi harrastus. Lentiskoulussa lasten ensikosketus lentopallon kanssa tapahtuu esikuvien ja Suomen parhaiden lentopalloilijoiden kanssa, kuvailee uuden Hippo Lentiskoulun päävetäjän Jani Huoposen ajatus aloittelevien harrastajien ensitaipaleesta Valepassa.

Uusi junioripäällikkö täällä moi! Aloittavien lentopalloilijoiden vuoro on kestänyt jo syksyn puolelle, mutta uskon vahvasti että pystymme tavoittamaan edelleen lapsia, jotka etsivät harrastusta. Uudessa Hippo Lentiskoulussa keskitymme tällä kertaa 6-10 vuotiaisiin aloitteljioihin, jotta saamme kasvatettua harrastajamääriä esimerkiksi 2013-14 syntyneissä F-pojissa.

Kuinka syntyi Hippo Lentiskoulu?

Ensivaikutelma on aina tärkeää. Lentopallo lajina koetaan helposti vaikeaksi aloittaa ja joka koskee vielä käsiin kun sitä lyö. Usein ainoat kokemukset löytyvätkin koulun liikuntatunneilta, jossa monesti pallotkaan eivät ole pehmeimmästä päästä. On siis ymmärrettävää että lajiin on vaikea päästä sisälle kun vapaa-ajalla tarvitaan usein kaveria avuksi että pallottelu on mahdollista.

Haluan tuoda Sastamalaan uuden tavan päästä ihastumaan tähän hienoon lajiin nimeltä lentopallo.

Perustin vuosi sitten Kangasalle samanlaisen Hippo Lentiskoulun yhdessä paikallisen Osuuspankin kanssa, jossa silloisen työnantajani tähtipelajaat ja lasten esikuvat LP Kangasalan Mestaruusliiga-pelaajat olivat mukana samaisessa lentiskoulussa. Lentiskoulusta tuli menestys, koska ryhmä koettiin innostavaksi ja lapset lähtivät aina hiki hatussa, sekä hymy korvissa kotiin. Seuraavan viikon tuntia jopa odotettiin jo kuumeisesti. Ensimmäisellä kerralla paikalla oli noin 15 lasta, mutta ennen joulun koronataukoa paikalla oli parhaillaan lähemmäksi 50 lasta! Haluan tuoda samanlaista lentisriemua lapsiperheisiin myös Sastamalassa.

Miksi kaupallinen yhteistyö OP Sastamalan kanssa?

Yhteistyö paikallisen Osuuspankin kanssa on luonteva yhteistyö. Ensinnäkin OP on tuttu näky esimerkiksi Hippo kisoissa. He auttavat levittämään tietoa omille asiakasryhmilleen, jotka ovat kohderyhmäämme, eli lapsiperheet joissa kasvaa 6-10 vuotiaita lapsia. OP Sastamala tukee Lentiskoulua lahjoittamalla pehmeitä lentopalloja ja muita tuotteita lapsille. Saattaa myös itse Hippo tulla vierailemaan ennen joulua Lentiskoulussa.

Viimeinen palanen on kannustavat esikuvat

Tärkeimpänä palasena Hippo Lentiskoulua on itse esikuvat, eli Valepan Mestaruusliiga-pelaajat.

On tärkeää että saamme tuoda lentismatkaa aloittavien lähelle seuramme tähdet, kuten maajoukkueessakin esiintyneet Sakari Mäkisen, Severi Savonsalmen ja seuraikonin Mikko Eskon. Heidän läsnäolonsa saattaa tunnin aluksi hieman jännittää, mutta on upeata seurata lasten rohkeutta ja taitojen oppimista kun saa kehuja ja yläfemmoja esimerkiksi Severi Savonsalmelta!

Tulemme järjestämään myös yhteisen Perhepelin, johon jokainen innokas Lentiskoululainen pääsee hengittämään oikeaa Mestaruusliiga-kamppailun ilmapiiriä ja jossa kentällä taistelee harjoituksissa nähdyt seuramme tähdet.

Jotta ikimuistoiset hetket voidaan taltioida leikekirjoihin ja tulevaisuuteen luettavaksi, otamme aina yhteiskuvan yhdessä pelaajan tai pelaajien kanssa, jonka saatte talteen.

Perinmäinen tarkoitus Hippo Lentiskoulua on kuitenkin se ilo ja ilmapiiri, johon halutaan aina palata ja oppia lisää lentiksen taitoja yhdessä muiden koululaisten tai vanhempien kanssa.

Ilmoita lapsesi rohkeasti mukaan!

Tiistaisin Vexvellä klo 17:00-18:00.

Sisäänkäynti ”takakautta” suoraan pukuhuone käytävälle. Nähdään salissa!

Linkin kautta löytyvässä jutussa löytyy lisätietoa mm. kerran jolloin kerhoa ei ole: